Ελάτε να αλλάξουμε τρόπο ζωής, παρέα.

Ο Γιώργος Παλαμίδης, έχει κάνει στόχο ζωής του, την Ευαισθητοποίηση κατά της Παχυσαρκίας. Ενώ παράλληλα επιθυμεί να Παρακινήσει και να Εμπνεύσει άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διαχείριση βάρους και που επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Αλλάζοντας πρώτα, την καθημερινότητα τους.

«Είμαι τεχνικός φαρμάκων, έχουμε φαρμακείο με τη γυναίκα μου και μετά από χρόνια μελέτης σε έρευνες, έχω καταλήξει ότι κανένας δεν πρέπει να κάνει δίαιτα, με την έννοια που την έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Κι αυτό διότι κάποια στιγμή θα τη σταματήσουμε. Και μετά τι; Θα ξανά κυλήσουμε στις παλιές διατροφικές μας συνήθειες; Πρέπει να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφική ζωή συνέχεια, χωρίς να στερούμαστε τίποτα. Αυτή τη στιγμή δεν στερούμαι κάτι, τρώω τα γλυκά μου, τα αλμυρά μου, τα πάντα. Απλά όχι σε καθημερινή βάση…» μας λέει ο  Γιώργος.

Ο Γιώργος Παλαμίδης με τη στήριξη της betterpeople.gr, της ομάδας του και μέσω του humanstories.gr, ξεκινάει το «ταξίδι» προετοιμασίας για τον αγώνα “Donousa Trail”.

Με τη βοήθεια-συμπαράσταση εξειδικευμένων ανθρώπων (Παρακολούθηση/επίβλεψη από προπονητή/γυμναστή, Διατροφική καθοδήγηση/επίβλεψη από αθλητικό διατροφολόγο, Υποστήριξη από Φυσίατρο/Φυσικοθεραπευτή) το «ταξίδι» γίνεται καλύτερο και ευκολότερο.

 


Μία φορά τη βδομάδα θα παρακολουθούμε μέσα από το humanstories.gr, φωτογραφίες και βίντεο με το προπονητικό πλάνο, τα συναισθήματα, τις σκέψεις,  τις δυσκολίες, τις προκλήσεις του Γιώργου και της ομάδας του.


 

Ο Γιώργος από «Παρατηρητής της Ζωής», έγινε «Μαχητής». Και συνεχίζει…

Στόχος ο Αγώνας ορεινού τρεξίματος  | Donousa Trail | 16-17 Οκτωβρίου 2020

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin