Το ταξίδι του Μοχάμεντ

Ο Μοχάμεντ από το Μαρόκο, είναι 21 χρονών και ξεκίνησε το ταξίδι του προς τις χώρες της Σκανδιναβίας, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. «Στο Μαρόκο είναι δύσκολο να βρεις δουλειά. Εγώ σπούδασα και έχω ειδικευτεί στην κατασκευή κουφωμάτων από αλουμίνιο. Αποφάσισα να πάω στην Σκανδιναβία για να αναζητήσω ένα καλύτερο μέλλον. Το ταξίδι ήταν δύσκολο και επικίνδυνο, ειδικά όταν περάσαμε από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης. Το χειρότερο όμως είναι, ότι έχουμε κολλήσει στην Ειδομένη» λέει ο Μοχάμεντ.

Καθόλου σχόλια

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Subscribe To Our Newsletter
    Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
    No Thanks
    Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
    Don't miss out. Subscribe today.
    ×
    ×
    WordPress Popup Plugin
    Subscribe To Our Newsletter
    No Thanks
    Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
    Don't miss out. Subscribe today.
    ×
    ×
    WordPress Popup Plugin