Ο Hassan Ali, από το Πακιστάν

Ο Hassan Ali, κατάγεται από την πόλη Sialkot του Πακιστάν. Είναι 23 ετών και έχει σπουδάσει μηχανικός μοτοσυκλετών. «Στο Πακιστάν η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Στην πόλη μου, έχουμε ρεύμα μόνον 12 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ φτωχοί. Έχω τρεις αδελφές και ο πατέρας μου έχει ένα μαγαζί με φρούτα και λαχανικά. Τα χρήματα που βγάζει όμως, δεν μας φτάνουν. Εγώ θέλω να πάω στην Γερμανία για να δουλέψω και να βοηθήσω την οικογένεια μου» λέει και συνεχίζει: «Θέλω να πάω στην Γερμανία γιατί έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Έχουν σεβασμό για τους μεγαλύτερους και βοηθάνε τον κόσμο. Στην Ελλάδα η μόνη δουλειά που θα μπορούσα να κάνω, θα ήταν να δουλέψω στα χωράφια. Θέλω όμως να πάω στην Γερμανία. Είμαι αποφασισμένος να παραμείνω στην Ειδομένη, μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Ταξιδεύαμε 40 ημέρες με τα πόδια, με αυτοκίνητο, με λεωφορείο και με βάρκα. Ειδικά στα βουνά του Ιράν κινδυνεύσαμε πολύ. Αν επιστρέψω, θα πρέπει να δώσω πίσω τα χρήματα που δανείστηκα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάω στην Γερμανία».

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin