Tinos Villages, κατοικίες για να ζεις

Ο Μάρκος, ο Χρήστος, ο Γιώργος και ο Ιάκωβος έχουν καταγωγή από την Ποταμιά της Τήνου. Ο πατέρας τους,  Αντώνης Χαρικιόπουλος αγαπούσε πολύ το νησί και πίστευε σε αυτό. Έτσι λοιπόν, από μικρά παιδιά, τα τέσσερα αδέλφια περνούσαν τα καλοκαίρια τους στο αγαπημένο τους νησί. Τον τόπο καταγωγής τους, την Τήνο. Δεθήκανε με τον τόπο. Τους ανθρώπους. Οι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις των παιδικών εκείνων χρόνων τους έφεραν ξανά πίσω στο νησί για να ξεκινήσουν αυτή τη φορά την ιδέα του πατέρα τους. Το Tinos Villages.

Επηρεασμένοι από τα όμορφα χωριά της Τήνου, δημιούργησαν το Tinos Villages, ένα μικρό χωριό κατοικιών που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη (Πόρτο), στο ΝΑ τμήμα του νησιού ενώ απέχει 6.5χλμ περίπου από τη Χώρα.  «Η Τήνος κρύβει τεράστια ομορφιά στους 62 παραδοσιακούς, γραφικούς οικισμούς της και αξίζει κάθε επισκέπτης του νησιού να απολαύσει την φιλοξενία τους». Λένε στο humanstories.gr τα τέσσερα αδέλφια. Και κάπως έτσι ξεκινά η δική τους ιστορία. Ήθελαν να κατασκευάσουν κάτι όμορφο. Κατοικίες που θα ήθελαν και οι ίδιοι να περάσουν τις διακοπές τους. Να απολαμβάνουν την ηρεμία και την άνεση του χώρου. Ορμώμενοι από αυτό, έφτιαξαν το  Tinos Villages που αποτελείται από πέντε σουίτες και μια βίλα. Οι ιδιοκτήτες κατάφεραν ο σχεδιασμός των κατοικιών να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.  «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που θα αρέσει πολύ σε εμάς. Το προσωπικό μας γούστο και η αισθητική μας είναι λοιπόν αυτό που βλέπετε στο χώρο…». Μας αναφέρουν με καμάρι ο Μάρκος, ο Χρήστος, ο Γιώργος και ο Ιάκωβος και συνεχίζουν: «Όλες οι σουίτες είναι διαφορετικά διακοσμημένες με χειροποίητα έπιπλα και έχουν δικό τους χαρακτήρα. Η κάθε μια ξεχωριστά.  Ενώ ο κήπος μας  δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και προσωπική φροντίδα και είναι ένα σημείο που αγαπάμε πολύ».

 

Οι κατοικίες Tinos Village σε εν αρμονία με το περιβάλλον

 


Τα σχόλια που εισπράττουν από τους επισκέπτες. Θετικά και αισιόδοξα. «Υπόσχεση μας είναι να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε αυτό το θετικό κλίμα. Και τους επισκέπτες μας ευχαριστημένους, σεβόμενοι τους ίδιους αλλά και τον τόπο μας».

 

 

Το νησί της Τήνου τα τελευταία χρόνια μεταμορφώνεται σε έναν τόπο που αξίζει να ζεις.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξε η ποιότητα  στο χώρο της εστίασης και της διαμονής. Αλλά κυρίως οφείλεται στην θετική προσέγγιση των ανθρώπων του νησιού, με την ανάδειξη της παράδοσης και την συνεργασία μεταξύ τους. Κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να αλλάξουν τη φιλοσοφία του νησιού.

 

Σίγουρα ο χειμώνας σε ένα νησί είναι εμπειρία. Όπως μας λένε και οι ιδιοκτήτες του Tinos Villages «Μία όμορφη εμπειρία. Το νησί μπορεί να σε γοητεύσει όλο το χρόνο με τις διαφορετικές εμπειρίες που προσφέρει και με τις όμορφες αλλαγές του καιρού» συμπληρώνουν οι ιδιοκτήτες. Ευχόμαστε λοιπόν το νησί να κερδίσει κι αυτό το στοίχημα. Να καταφέρει να γοητεύει και να ελκύει τους επισκέπτες και το χειμώνα…

 

https://www.tinosvillages.gr/

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin