Έξι χρόνια καταγράφουμε ιστορίες ανθρώπων που έχουν την “σπίθα” μέσα τους

Ήταν λίγο πριν το Πάσχα, προτού έξι χρόνια τον Απρίλιο του 2016. Τότε μια παρέα διαφορετικών ανθρώπων ξεκίνησε να αναζητά τον άνθρωπο. Και να καταγράφει μικρές και μεγάλες ιστορίες. HUMANSTORIES.GR. Στη διάρκεια του Ταξιδιού η παρέα αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία. Αλλά το ανθρώπινο Ταξίδι της αναζήτησης συνεχίζεται με πείσμα και επιμονή μέχρι σήμερα.

Στο ανθρώπινο αυτό ταξίδι, είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε ιδιαίτερους ανθρώπους. Αξιόλογες προσπάθειες, γευστικά προϊόντα, εξαιρετικούς καλλιτέχνες, επίμονους δασκάλους, Σχολεία μα πάνω από όλα, ιδέες, στιγμές και όμορφες εικόνες… Α, και το πιο σημαντικό συνοδοιπόρους με κοινή πλεύση. Μήπως αναγνωρίζετε τον εαυτό σας;

Αυτά τα χρόνια μας συγκίνησαν ιδιαίτερα άνθρωποι που δεν μας γνώριζαν, μα διάβαζαν τις ιστορίες του humanstories.gr. Μας είπαν, ότι εμπνεύστηκαν από αυτές. Κάποιες ιστορίες τις ζήλεψαν κιόλας. Ενώ κάποιοι άλλοι μας είπαν ότι όλες αυτές οι ιστορίες τους δίνανε δύναμη για να κάνουν πραγματικότητα το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους όνειρο.

Μέσα από το Humanstories.gr δεν επιθυμούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αλλά να σταθούμε δίπλα σε κάθε μικρό σχολείο, σε κάθε εκπαιδευτικό που τολμά, σε κάθε άνθρωπο που παλεύει καθημερινά, σε κάθε πρόσφυγα που αντιστέκεται. Θέλουμε να προβάλουμε την ταπεινότητα, την απλότητα. Τους ανθρώπους, που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους «σημαντικούς», αν και για εμάς όλοι είναι σημαντικοί. Θέλουμε να προβάλουμε τις Γειτονιές της Ελλάδας μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά. Όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε. Που στέκεστε δίπλα μας. Και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε την αναζήτηση.

«ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη η ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε πρέπει να υπάρχει.» ~ ΣΕΦΕΡΗΣ

 

 

Μοιραστείτε μαζί μας τις ιστορίες σας. Τις δικές σας ανθρώπινες αναζητήσεις, τις εικόνες της δικής σας γειτονιάς:

humanstoriesgr@gmail.com

www.humanstories.gr

https://twitter.com/HumanStoriesgr

https://www.instagram.com/humanstories.gr/?hl=el

https://www.facebook.com/humanstoriesgr/

YOUTUBE channel: 

 

 • Ακολουθήστε μας κάνοντας εγγραφή στη σελίδα μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ιστορίες μας.

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin