Φιλοσοφία – Philosophy

Οι Έλληνες φιλόσοφοι ακόμη και σήμερα αποτελούν παραδείγματα για όλον τον κόσμο. Ανοιξαν το δρόμο της γνώσης και των επιστημών σαν προφήτες για αυτά που ακολούθησαν δεκάδες εκατοντάδες χρόνια μετά.

Greek philosophers even today are examples for the whole world. They opened the road of knowledge and science as prophets to them that followed tens of thousands of years later.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Είναι η μελέτη της γενικής και θεμελιώδους φύσης της πραγματικότητας, της ύπαρξης, της γνώσης, των αξιών, της λογικής, του νου και της γλώσσας. Η αρχαία ελληνική λέξη «φιλοσοφία» σημαίνει «αγάπη για τη σοφία» ή «φίλος της σοφίας».
PHILOSOPHY
Philosophy is the study of the general and fundamental nature of reality, existence, knowledge, values, reason, mind, and language. The Ancient Greek word philosophia literally means “love of wisdom” or “friend of wisdom”.

 

No Comments

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin