Από το Παζελχάντι στην Αθήνα!

O Μεχράν, είναι 21 χρονών.  Ζούσε στο  χωριό Παζελχάντι του Πακιστάν. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δεν αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα.  Ο πατέρας του ήταν στην Ιταλία.  Δούλευε ως οδηγός σε νταλίκες κι έστελνε χρήματα πίσω στο σπίτι.  Ο Μεχράν, παντρεύτηκε κι έκανε ένα παιδί.  Όλα κυλούσαν ήρεμα στην ζωή του, μέχρι που σε κάποια στιγμή, σταμάτησαν να έρχονται τα χρήματα του πατέρα από την Ιταλία.

«Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε γιατί και τελικά μετά από έξι περίπου μήνες, μάθαμε ότι είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα», λέει ο Μεχράν.  Αργότερα, πέθανε κι η μητέρα του.  «Δουλειές δεν υπήρχαν στο Παζελχάντι. Είμαστε πολύ φτωχοί.  Είμαι παντρεμένος κι έχω ένα αγοράκι.  Το μεροκάματο στο Πακιστάν είναι 30 ρουπίες.  Τα πάμπερς μόνον, έχουν 25 ρουπίες. Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε. Γι αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω για την Ιταλία.  Εκεί ζει ο ξάδελφος του πατέρα μου.  Έχει τα χαρτιά του.  Αν καταφέρω να φτάσω εκεί, ελπίζω ότι θα  μπορέσω να βγάλω χαρτιά.  Θα μείνω για να δουλέψω και μετά θα φέρω και την οικογένεια μου», συνέχισε.

Ο Μεχράν από τον Νοέμβριο του 2015 βρίσκεται στην Ελλάδα. Από την Ειδομένη πήγε στην Αθήνα κι ακόμη προσπαθεί να βρει τον δρόμο για την Ιταλία.

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin