Τρία χρόνια humanstories.gr

Πέρασαν τρία χρόνια από τον Απρίλιο του 2016, τότε που μια ομάδα ανθρώπων συνέβαλε ο καθένας με τον δικό του τρόπο στη δημιουργία της ιστοσελίδας www.humanstories.gr. Η αρχή έγινε με την καταγραφή μικρών ανθρώπινων ιστοριών. Στο #ανθρώπινο αυτό ταξίδι, είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε ιδιαίτερους ανθρώπους. Αξιόλογες προσπάθειες, γευστικά προϊόντα, εξαιρετικούς καλλιτέχνες, μα πάνω από όλα, ιδέες, στιγμές και όμορφες εικόνες.

Κάθε αναζήτηση κρύβει απογοητεύσεις, προσμονές αλλά και πολύ αγάπη. Στήριγμα μας, οι άνθρωποι. Όλοι εσείς που χωρίς να το καταλάβετε βρεθήκατε κοντά μας. Που καθημερινά στηρίζετε τη δύσκολη προσπάθεια μας στο «διαφορετικό». Με τον καλό σας λόγο. Και με την ευχή να συνεχίσουμε το ευλογημένο έργο μας. Τότε συγκινείσαι.  Παίρνεις δύναμη, για να συνεχίσεις. Γιατί ακόμη κι αν απογοήτευσες τον εαυτό σου, δεν πρέπει να απογοητεύσεις τους 9.οοο περίπου ανθρώπους που ακολουθούν τα βήματα σου. Επιλέγεις για ακόμη μια χρονιά, να συνεχίσεις το δύσκολο δρόμο. Να αναζητάς τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Τον τόπο σου, τις γόνιμες σχέσεις, την Ελλάδα ξανά… Και να ελπίζεις.

Σας ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό το ταξίδι. Και μη ξεχνάτε να συνεχίσετε να αναζητείτε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Διότι «Καταλαβαίνει κανείς πως δουλεύει καλά, όταν κάθε περιστατικό, το πιο μικρό και ασήμαντο, της καθημερινής ζωής του και της σκέψης του, έρχεται, σαν μοναχό του, και βάζει ένα πετραδάκι στο πράγμα που φτιάνει» – Σεφέρης.


Μοιραστείτε μαζί μας τις ιστορίες σας. Τις δικές σας ανθρώπινες αναζητήσεις, τις εικόνες της δικής σας γειτονιάς:

humanstoriesgr@gmail.com

www.humanstories.gr

https://twitter.com/HumanStoriesgr

https://www.instagram.com/humanstories.gr/?hl=el

Ακολουθήστε μας κάνοντας εγγραφή στη σελίδα μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ιστορίες μας.

Καθόλου σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe To Our Newsletter
  Subscribe to our email newsletter today to receive the latest news!
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς να λαμβάνεις τα νέα και τα ενδιαφέροντα θέματα του HumanStories και με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς να διαγραφείς από την λίστα οποιαδήποτε στιγμή.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin
  Subscribe To Our Newsletter
  No Thanks
  Με την εγγραφή σου συμφωνείς με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
  Don't miss out. Subscribe today.
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin